ВАШИЯТ ДОМ – НАШИЯТ ПРИОРИТЕТ

Правна информация

Skapto Trade се стреми да осигури прозрачно и информативно преживяване за своите клиенти. Тази страница с правна информация очертава основни подробности относно нашия уебсайт и услуги.

Условия за ползване

Като осъществявате достъп и използвате този уебсайт, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с настоящите Условия за ползване. Ние си запазваме правото да актуализираме тези условия по всяко време без предварително уведомление. Моля, проверявайте тази страница периодично за промени.

Авторски права и търговски марки

Цялото съдържание на този уебсайт, включително текст, графики, лога и изображения, е собственост на Skapto Trade или неговите лицензодатели и е защитено от законите за авторското право. Не можете да използвате никакво съдържание на този уебсайт за търговски цели без нашето писмено разрешение.

Опровержение

Информацията, предоставена на този уебсайт, е само за информационни цели и не трябва да се счита за професионален съвет. Въпреки че се стремим да предоставяме точна и актуална информация, ние не даваме никакви гаранции или обещания за нейната пълнота или точност.

Гаранции и ограничения на отговорността

Skapto Trade се отказва от всякакви гаранции, изрични или подразбиращи се, включително гаранции за продаваемост или годност за определена цел. Ние няма да носим отговорност за никакви щети, произтичащи от използването на този уебсайт или информацията, която той съдържа.

Приложимо право

Настоящите Условия за ползване и вашето използване на този уебсайт ще се регулират и тълкуват в съответствие със законите на република България, без оглед на разпоредбите му за конфликт на закони.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно тези условия за правна информация, моля свържете се с нас на [Имейл адрес] или [Телефонен номер].

Допълнителна информация

  • За информация относно нашите дърводелски услуги, включително гаранции и връщане, моля вижте нашата страница с услуги.
  • За информация относно процеса на монтаж на соларни панели и гаранции, моля вижте нашата страница с услуги.
  • Възможно е също да включим връзки към уебсайтове на трети лица. Ние не носим отговорност за съдържанието или практиките на тези уебсайтове.